Kurmes Dernegi Resmi Web Sitesi

Yakın Köylümüz Demrekli Deniz Naki´nin Basarısı Bizleri Gururlandırıyor

Hier wird Paulis Spaß-Fußballer mal ernst: Naki lüftet sein Tattoo-Geheimnis

Almanya’nın Bayer Leverkusen Paf takımında 20 gol atarak gol kralı olan ve bu sezon Leverkusen’nin A takımına yükselen Dersimli Deniz’e Avrupa’nın dev kulüplerinden teklif yağıyor.
1989 Almanya-Düren doğumlu Dersimli Deniz Naki, büyük takımların göz bebeği oldu. Almanya’nın köklü kulübü Bayer Leverkusen’da top oynayan Dersimli Deniz Naki Leverkusen B takımında geçen sene 20 gol atarak Paf ligi’nin gol kralı oldu. Bayer Leverkusen paf takımında harikalar yaratan Deniz, oynadığı futbolla bütün büyük takımların ilgisini çekti. Bu sezon Bayer Leverkusen’nin birinci takımda top oynayacak olan Deniz’e Avrupa futbolunun devleri tarafından teklif yağıyor.

Bu takımlar arasında Barcelona, Arsenal, Chelsea, Blackburn, Manchester United da bulunuyor. Ayrıca Türkiye’den Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe’den teklif alan Deniz, takımıyla 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Türkiye Milli Takımı’nı redetti

Alman genç milli takımında da oynayan Deniz Naki, Türkiye milli takımından kendisine teklif geldiğini, ancak ailesinin bunu kabul etmediğini belirtti. Çocukluğundan beri dünya futbolunun dev isimlerinden olan Zidane gibi bir futbolcu olmak istediğini belirten Naki, “benim hayalimdeki en büyük futbolcu Zidane’dır. O’nun futbolunu hep kendime örnek almaya çalışıyorum” dedi.

Kendisine dünya çapında bir çok büyük takımdan teklif geldiğini belirten Naki,“bu sezon biz takım olarak şampiyon olduk. Aynı zamanda ben 20 gol atarak, Almanya’da gol kralı oldum. Bu nedenle dünyada birçok büyük takımdan bana teklif geldi. Ancak benim şu anda 2010 yılına kadar Bayer Leverkusen ile anlaşmam var” açıklamasında bulundu.

‘Bu sezon A takımındayım’

Son iki aydan beridir Leverkusen’in A takımıyla antremanlara çıktığını kaydeden Deniz Naki, “antrenörümün söylediğine göre, bir kaç ay içinde Bayer Leverkusen’ın birinci takımında oynamaya başlayacağım. Ailemin ve çevremin bana büyük desteği var, ve kendime güveniyorum“ şeklinde konuştu.
Basarılı oyuncu  2 sezondur  FC St.Pauli´nde futbol takımında oynamaya devam ediyor .