Kurmes Dernegi Resmi Web Sitesi

Hasan Güneri Eğitim ve Araştırma Bursu

BiL-TEK Bilimsel Teknolojik ve Tıbbi Ürünler Tic. Ltd. Şti. olarak şirketimizin kuruluşunda ve bizlerin yetişmesinde büyük emekleri geçen sevgili babamız Hasan Güneri adına her yıl 5 öğrenciye eğitim ve araştırma bursu verilmesini kararlaştırmış bulunmaktayız. Hasan Güneri eğitime, bilime ve okumaya çok önem veren bir kişiydi. Hiç okula gitmemesine rağmen okuma yazmayı kendi çabasıyla öğrenmiş ve ölünceye kadar da kitaplarını elinden hiç düşürmemiştir. Onun bu özelliğini yaşatmak için yöremizdeki yoksul öğrencilerin eğitim ve öğrenimlerine yardımcı olmak ve onurlu yaşam şartlarında eğitimlerini yapabilmelerine katkıda bulunmayı kararlaştırmış bulunmaktayız. Ayrıca bursiyerlerimize danışmanlık yaparak eğitim ve mesleki yaşamlarına da yön vermelerine yardımcı olacağız.
Burs alabilmek için örgün eğitim veren bir üniversiteye kayıt yaptırmış olmak ya da halen öğrenimini devam ettirmek gerekmektedir. Burs başvuru formu doldurulup, vicdani yükümlülük sözleşmesi de onaylandıktan sonra burs başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Burs başvuruları Hasan Güneri’nin ölüm yıldönümü olan 26 Ağustos tarihine kadar yapılacaktır. Bu başvuruların sonuçları her yılın Ekim ayının ilk haftasında açıklanacaktır. Burs başvuru formunu doldurmak ve her öğretim yılı başında bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir. Bütün bilgileriniz gizli tutulacaktır ve ancak gerek görüldüğü ve belirlenen yasal kurallar çerçevesinde ilgili taraflarla paylaşılacaktır.
Hasan Güneri’nin eğitime, bilime, araştırmaya ve aydınlanmaya verdiği önemi saygıyla anarak, yetişecek olan çağdaş, modern, ilerici ve yurtsever bir gençliğe inancımız tamdır.
Hasan Güneri, dimdik bir yaşamdı, eğilmedi, bükülmedi, aman dilemedi, sonuna kadar yalnız bir ağaçtı ve ağaçlar gibi ayakta öldü. Anısı önünde saygıyla eğiliyor ve onu çok özlüyoruz.

Burs inceleme Kurulu:

Hıdır Güneri Besime Cevher Güneri Aydın Güneri
Mikrobiyoloji Bilim Uzmanı Biyolog BiyoMedikal Tekniker



İletişim Bilgileri:
Bil-TEK BİLİMSEL TEKNOLOJİK VE TIBBİ ÜRÜNLER TİC. LTD. ŞTİ.
Tel: +90 216 5747057 Fax: +90 216 5738923
www.biltek.biz.tr
Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.