Kurmes Dernegi Resmi Web Sitesi

Sevgili Köylülerimiz ve Değerli Sitemizin Takipçileri

Son günlerde bazı arkadaşlarımızın kişisel e.postalarına kurmesinsesi@hotmail adresinden gönderildiği anlaşılan bir postanın geldiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Bu e.postada dernek yönetim kurulumuza çok ağır ithamlarda bulunulmuş, dernek çalışmalarımızı yalan yanlış yorumlarıyla karalamaya çalışmış, çeşitli iftira ve hakaretlerde bulunarak bir daha ki festivali engelleyeceği tehdidinde bulumuştur. Bu kişi ismini yazma cesaretinde bulunmadığı için kim olduğunu ve ne amaçla bunu yaptığını öğrenmek açısından, bu iddialarını ispatlama çağrımızı iletemiyoruz. Bu gönderilen postayı dikkatlice okuduğumuzda ve orada yer alan ifadeleri incelediğimizde bu kişinin amacının aşağıdakiler olduğu açık ve net bir biçimde görmektedir.

 1- Bu kişinin hedefi derneğimizin tüzel kişiliğidir. Derneğimizin başarılı çalışmalarını boşa çıkarma Kurmeşliler arasındaki birlik ve beraberliği dağıtma ve baltalama amacını gütmektedir.

2- Websitemizin etkinliği herkes tarafından bilinmektedir.Sitemizin etkinliğini boşa çıkarmak için bununla aktif olarak ilgilenen arkadaşlarımıza ifitira atıp insanların kafasını bulandırarak bu arkadaşların hevesini ve çalışma arzusunu kırmaktır.

3- Gerçek olmayan iftiralar atarak insanların güvenini sarsmak ve kafalarında soru işaretleri uyandırmaktır.

 4- Bu kişinin hedefi arkadaşlarımızın kişiliği değil de yazıları ve görüşleri olduğu açık ve nettir.

Bu nedenle; bu ve buna benzer yazıları yazanları kınadığımızı herkesin bilmesini istiyoruz. Kurumsal çalışmalarımız çerçevesinde çalışma yürüten arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağımızı ve  bunları sonuna kadar koruyup savunacağımız da bilinmelidir. Tamamen provakasyon, yalan ve yanlış olan bu ifadelere zaten kimsenin pek itibar etmediği ve aksine büyük bir öfkeye sebep olduğu zaten bu süre zarfında anlaşılmıştır. Bu işbirlikçi ve provakatör anlayışlar tarafımızdan büyük bir tepkiye yol açmıştır. Kurumsal çalışmalarımızın dahada başarılı, birlik ve beraberlik içerisinde yürütülmesi açısından bunları teşhir etmek ve boşa çıkarmak, kurumlarımıza ve arkadaşlarımıza sahip çıkmak hepimizin ortak hedefidir.

Kürmes Dernegi Yönetim Kurulu-23 Ocak 2011