Kurmes Dernegi Resmi Web Sitesi

Wan Deprem Zedelerle dayanışma -Memet Yılmaz

 

 

 

 

 

 

Köyümüzdeki köylüler örnek bir dayanışma iledepremzedelere bir kamyon dolusu döşek, yorgan, yastık, bataniye, keçe, kilim,halı ve elbise göndermesi taktire değer bir davranıştır.

Yurtdışın da KURMEŞ DERNEĞİ olarak, depremzedelerle dayanışma temelinde kendi ve dostlarımızın katkıları ile yürüttüğümüz maddi kampanya 10.000 Euro ya varmaktadır.

Kurmeş Derneğine önerim, bu kampanyayı bu hafta sonuna kadar devam ettirelim. Toplanılan paralar, dernek başkanının önerdiği bir kontoda toplıyalım.

Deprem bölgesin de bir depremzede köyü tespit edelim. Yardımları bu köye yapalım. Tespit ettiğimiz köyü, köyümüzle KARDEŞ KÖY olarak ilan edelim. Türkiyedeki arkadaşlarımız böyle bir girişim ve araştırma içersine girsinler. Olumlu bir öngirişim sağlanılırsa, köyde bir heyetle ö köyü ziyaret edip, toplanılan maddi yardımı köy heyetine teslim edelim. Kardeş köy anlaşmasını yapalım. İleride imkanlarımız dahilinde kardeş köyün yaralarına melhem olmaya çalışalım. Böyle bir girişim doslukları geliştirir ve önyargıların kalkmasına vesile olur.